Vesti


18.07.2020.

Novina na našem tržištu - dezinfekcija kabine ozonizacijom u auto-servisu Nineks

Nova usluga u auto-servisu Nineks! Mašinom za ozonizaciju uklanjamo 99,99% virusa, bakterija i svih ostalih mikroba iz kabine Vašeg automobila. Za razilku od tretmana hemijskim sredstvima, ozonizacijom se dezinfikuje SVE što je u unutrašnjosti kabine. Tretman ozonizacijom traje oko 30 min i nije potrebno zakazivanje.


13.08.2019.

Total Quartz Auto Service u Nineksu

Vođeni stalnom i opravdanom dilemom vozača u našoj zemlji da li je ulje originalno ili nije, od avgusta meseca 2019. auto-servis Nineks je u sradanji sa Total Srbija d.o.o. odlučio da svojim klijentima obezbedi francuska ulja Total vrhunskog kvaliteta. Total Quartz Auto Service (TQAS) koji je u Srbiju uveo sam proizvođač Total, predstavlja koncept visokog kvaliteta usluge i prepoznatljivog vizuelnog identiteta koji karakteriše partnerske servise u Totalovoj mreži. Pored originalnih Total ulja, auto-servis Nineks nudi i Elf francuska ulja čiji proizvođač takođe posluje u sastavu Total Lubricants.


11.05.2019.

Auto-servis Nineks kao TUNAP Service Point

Tunap, bavarski proizvođač hemijskih sredstava i aditiva stigao je i na naše tržište posle više od 50 godina postojanja. Auto-servis Nineks kao zvanični Tunap Service Point od maja 2019. svojim korisnicima nudi tretmane koji sa velikom efikasnošću u brzom servisnom roku rešavaju probleme zaprljanosti sistema za ubrizgavanje, izduvnog sistema (DPF i PPF) i sistema klimatizacije. Štedeći vozačima vreme i novac, tretmani Tunap proizvodima štite i životnu sredinu jer su svi proizvodi napravljeni u skladu sa najvišim ekološkim standardima.


24.04.2019.

Auto-servis Nineks pristupio Udruženju auto-servisera Srbije

Kao strukovna organizacija, i Udruženje auto-servisera Srbije bavi se unapređenjem uslova poslovanja kao i samih procesa poslovanja firmi u branši auto-servisa u našoj zemlji. Između ostalih ciljeva, Udruženje se zalaže za borbu protiv sive ekonomije, nastupa pred državnim institucijama, bori se za dobijanje prava servisiranja vozila u garantnom roku van ovlaštenih servisa, podizanje nivoa kvaliteta pruženih usluga, podrška razvoju školskog sistema..