Vesti


10.5.2021.

VOZZi pomoć na putu u ponudi Nineks servisa

Poznata aplikacija VOZZi za brzu pomoć na putu nudi uslugu asistencije vozačima na teritoriji Srbije i Evrope šta god da ih zadesi na putovanju. Kada zatražite asistenciju, aplikacija na mobilnom telefonu pronalazi najbližeg od 159 servisnih partnera koji može da Vam pomogne.

Pročitaj više na stranici usluge

18.07.2020.

Novina na našem tržištu - dezinfekcija kabine ozonizacijom u auto-servisu Nineks

Nova usluga u auto-servisu Nineks! Mašinom za ozonizaciju uklanjamo 99,99% virusa, bakterija i svih ostalih mikroba iz kabine Vašeg automobila. Za razilku od tretmana hemijskim sredstvima, ozonizacijom se dezinfikuje SVE što je u unutrašnjosti kabine. Tretman ozonizacijom traje oko 30 min i nije potrebno zakazivanje.


13.08.2019.

Total Quartz Auto Service u Nineksu

Vođeni stalnom i opravdanom dilemom vozača u našoj zemlji da li je ulje originalno ili nije, od avgusta meseca 2019. auto-servis Nineks je u sradanji sa Total Srbija d.o.o. odlučio da svojim klijentima obezbedi francuska ulja Total vrhunskog kvaliteta. Total Quartz Auto Service (TQAS) koji je u Srbiju uveo sam proizvođač Total, predstavlja koncept visokog kvaliteta usluge i prepoznatljivog vizuelnog identiteta koji karakteriše partnerske servise u Totalovoj mreži. Pored originalnih Total ulja, auto-servis Nineks nudi i Elf francuska ulja čiji proizvođač takođe posluje u sastavu Total Lubricants.


11.05.2019.

Auto-servis Nineks kao TUNAP Service Point

Tunap, bavarski proizvođač hemijskih sredstava i aditiva stigao je i na naše tržište posle više od 50 godina postojanja. Auto-servis Nineks kao zvanični Tunap Service Point od maja 2019. svojim korisnicima nudi tretmane koji sa velikom efikasnošću u brzom servisnom roku rešavaju probleme zaprljanosti sistema za ubrizgavanje, izduvnog sistema (DPF i PPF) i sistema klimatizacije. Štedeći vozačima vreme i novac, tretmani Tunap proizvodima štite i životnu sredinu jer su svi proizvodi napravljeni u skladu sa najvišim ekološkim standardima.


24.04.2019.

Auto-servis Nineks pristupio Udruženju auto-servisera Srbije

Kao strukovna organizacija, i Udruženje auto-servisera Srbije bavi se unapređenjem uslova poslovanja kao i samih procesa poslovanja firmi u branši auto-servisa u našoj zemlji. Između ostalih ciljeva, Udruženje se zalaže za borbu protiv sive ekonomije, nastupa pred državnim institucijama, bori se za dobijanje prava servisiranja vozila u garantnom roku van ovlaštenih servisa, podizanje nivoa kvaliteta pruženih usluga, podrška razvoju školskog sistema..